Prethodna analiza tržišta

Prethodna analiza tržišta

Predmet nabave: "Infrastrukturni radovi u lučkom području luke Slavonski Brod sa koncesijom za usluge"

Objavljeno: 28.07.2017.

Sukladno odredbama članka 198. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/16), naručitelj Lučka uprava Slavonski Brod (dalje u tekstu: Naručitelj), prije pokretanja postupka javne nabave, provodi analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom.

Naručitelj traži ili prihvaća savjet neovisnih stručnjaka, nadležnih tijela ili sudionika na tržištu koji može koristiti u planiranju i provedbi postupka nabave te izradi dokumentacije o nabavi, pod uvjetom da takvi savjeti ne dovode do narušavanja tržišnog natjecanja te da ne krše načela zabrane diskriminacije i transparentnosti.

Prije pokretanja ograničenog postupka javne nabave, Naručitelj stavlja opis predmeta nabave, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta, kriterije za odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje govora na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Savjetovanje traje zaključno do 02.08.2017. do 16:00 sati, te Vas molimo da sve savjete i primjedbe u svezi sa dokumentacijom stavljenom na raspolaganje uputite na e-mail adresu koja je navedena u Dokumentaciji o nabavi.

Nakon provedenog savjetovanja, Naručitelj će razmotriti sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na internetskim stranicama.

Lučka uprava Slavonski Brod
Dokumenti za preuzimanje:

Dokumentacija o nabavi
Troškovnik
Izvadak iz glavnog projekta infrastrukture luke Slavonski Brod

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima
Izvjesce o provedenom savjetovanju

Kontakt info

Šetalište braće Radić 19a, HR-35000 Slavonski Brod
Telefon: +385 (0)35 404 430, Telefaks: +385 (0)35 250 538
E-mail: info@lusb.hr

OIB

OIB: 14562482156

Copyright © 2017 All Rights Reserved.