TISKOVNA KONFERENCIJA

TISKOVNA KONFERENCIJA

“IZGRADNJA I UNAPREĐENJE INFRASTRUKTURE U LUCI SLAVONSKI BROD”

 

TISKOVNA KONFERENCIJA

 

U prostorijama Lučke uprave Slavonski Brod dana 15.03.2021. godine s početkom u 13 sati, uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških preporuka Zavoda za javno zdravstvo, održana je druga tiskovna konferencija EU Projekta “Izgradnja i unapređenje infrastrukture u luci Slavonski Brod”.

 

Tema tiskovne konferencije bila je “Objašnjenje vođenja projekta na Luci Slavonski Brod”, a cilj približavanje procesa vođenja radova. Vođenje projekta je predstavila gosp. Anamarija Buljan predstavnica tvrtke Extructa d.o.o. u funkciji pomoćnice voditelja Projekta

 

Buljan ističe kako je vođenje projekta podijeljeno u nekoliko faza, te je istaknula tri najbitnije:

  1. Pripremna faza izuzetno je opsežna. Ove je faza izrazito bitna zbog same prihvatljivosti troškova prikazivanja i plana.
  2. Početna faza se smatra i najvažnijom fazom te je u njoj potrebno:
  • pripremiti cjelokupnu dokumentaciju koju je kako ističe Buljan na ovome projektu Naručitelj “Lučka uprava Slavonski Brod” odlično odradio.
  • voditelj je dužan osigurati koordinaciju svih stručnjaka i sudionika. Bitno je već na samome početku iskomunicirati procedure, obrasce, načine izvještavanja, dogovaranje koordinacijskih sastanaka, upoznavanje s pravilima financiranja i izvještavanja.

 

U 3. Završnoj fazi važno je da su svi troškovi i sve aktivnosti pomno praćene i dokazive s obzirom na to da projekt ostaje na raspolaganje naručitelju, koji kasnije mora dokazati da je odradio sve što je predviđeno i to na transparentan način.

 

Kontakt info

Šetalište braće Radić 19a, HR-35000 Slavonski Brod
Telefon: +385 (0)35 404 430, Telefaks: +385 (0)35 250 538
E-mail: info@lusb.hr

OIB

OIB: 14562482156

Copyright © 2017 All Rights Reserved.